Bed & Breakfast  't Eikeltje

Ons gastenverblijf is een product van English Heritage, gebouwd in 2006, in 2015 gerenoveerd en voorzien van douche, toilet en wastafel. Sinds die tijd hebben we al vele gasten mogen ontvangen. 

Binnen is er een zithoekje en een ontbijttafel. Koffie en thee kunnen naar believen gezet worden. De WiFi is gratis.

 

't Eikeltje, ons gastenverblijf

Knus en landelijk zoals B&B bedoeld is.

 

Het bijgebouw 't Eikeltje biedt ruimte voor 2 personen desgewenst met dubbel bed of 2 enkele bedden. Kinderbedje beschikbaar. Er kan met een beetje passen een derde (vouw-)bed neer gezet worden (inchecken tussen 15 en 20 uur of andere tijd na afspraak)​. Parkeren is gratis.

 

Eigen voorzieningen

Wasgelegenheid, douche en toilet

 

't Eikeltje is voorzien van een natuurstenen wastafel op eikenhouten meubel van eigen eik. Een douchecabine en toilet (Sanibroyeur) maken het een compleet.

Voor uw gemak zijn er badjassen beschikbaar, zodat u direct aan kunt schuiven aan het ontbijt dat in het gastenverblijf of op het terras geserveerd wordt op een door u gekozen tijd.

De B van Breakfast

Uitgebreid ontbijt naar wens.

Het ontbijt wordt geserveerd in gastenverblijf  't Eikeltje of op het terras in de schaduw van de leilinden. Ontbijten kan tussen 8 en 11 uur, maar vroeger is op afspraak mogelijk. Koffie en thee kunt u op elk gewenst moment zelf maken met het Senseo apparaat en waterkoker. (ook Décaf)

Lunchpakketje nodig? Wij zorgen voor extra brood en beleg, broodzakjes aanwezig, geen extra kosten.

 

voor informatie en boekingen:

06 25545488 of mail ons:

benbheteikeltje@gmail.com
ook te vinden op:
 http://www.verblijfindrenthe.nl/

© 2015Box B&B 't Eikeltje Proudly created with Wix.com

Follow Us:

  • w-facebook